Alumnes del 25 de setembre donen a l'ASAV els diners que havien recaptat per la celebració del comiat de primària

"Ara no toca pensar en festes, ara toca ajudar qui més ho necessita", expliquen les famílies

L'escola 25 de setembre de Rubí
L'escola 25 de setembre de Rubí | Marta Casas
Redacció
16 de novembre del 2020
Alumnes de sisè de primària - del curs 2019-2020, és a dir, el curs passat - de l'escola 25 de setembre han fet una donació solidària a l'ASAV, que prové dels fons que havien recaptat, mitjançant diverses activitats, per celebrar el sopar de comiat de primària. 

Amb el tancament de les escoles, el 12 de març, les famílies dels alumnes van reservar els diners per poder fer la celebració quan es tornés a la normalitat, però vuit mesos després, "la realitat és una altra, i les prioritats també", expliquen. Així, i després d'un procés de votació, han decidit que "ara no toca pensar en festes, ara toca fer costat a qui més ho necessita", i han destinat els diners al projecte de recollida de productes de primera necessitat per a nadons de l'ASAV.

Les famílies asseguren que estan "molt orgulloses del fet que criatures de 12 anys donin aquest exemple d'empatia i solidaritat". 

Aquesta no és la primera mostra de solidaritat d'aquest grup d'alumnes de l'escola 25 de setembre, i és que el gener de 2019, quan feien cinquè, van gravar un disc solidari, i els fons recaptats amb la seva venda es van destinar a l'Hospital Sant Joan de Déu.