Un detingut a Rubí amb relació al crim d'una infermera de Girona

Companys de feina de la víctima van trobar el cos de la dona sense vida a casa seva, lligada i amb signes de violència

Operatiu dels Mossos d'Esquadra a Girona
Operatiu dels Mossos d'Esquadra a Girona | ACN - Marina López
Redacció
30 de novembre del 2020
Actualitzat a la 13:15h
La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra a Girona ha detingut quatre persones, una d'elles de Rubí, relacionades amb al crim de la dona a qui van trobar lligada en un pis de Girona el passat 26 de setembre. La víctima treballava de supervisora al Servei de Nefrologia i Diàlisi a la Clínica Girona, segons han informat fonts properes al cas a l'ACN.

Els Mossos han desplegat un operatiu a primera hora del matí d'aquest dilluns i han fet tres registres simultanis a domicilis de Girona, Lloret de Mar i Rubí. A Girona, han detingut un matrimoni en un pis d'un bloc del barri de Montjuïc.

Està previst que els detinguts, tres homes i una dona, passin a disposició del jutjat d'instrucció 2 de Girona dimecres. El cas està sota secret de sumari.
 

Un dels detinguts a Girona Foto: ACN - Marina López



El 26 de setembre, un grup de companys de feina i familiars de la víctima, de 67 anys, van anar a casa seva després que no es presentés al seu lloc de treball, i la van trobar lligada a terra, amb signes evidents de violència i ja sense vida.

La DIC dels Mossos a Girona va obrir una investigació que ha culminat aquest dilluns, dos mesos després, amb la detenció de quatre persones per la seva suposada vinculació amb el crim. La investigació es va centrar a reconstruir les últimes hores de vida de la víctima.

Segons fonts properes a la investigació, la mort violenta de la dona va tenir lloc el dia abans. L'interior de l'immoble, on hi tenia el domicili i una consulta de podologia, estava regirat però no hi havia indicis que haguessin forçat els accessos.

Els investigadors també han pres declaració tant a l'entorn familiar com laboral de la víctima i han analitzat les imatges de les càmeres de videovigilància que hi ha a la zona.