Oberta la consulta pública prèvia l’ordenança reguladora del transport urbà

La nova ordenança regularà les tarifes dels títols propis del transport urbà de Rubí, tant dels bitllets o abonaments ordinaris, com dels títols amb bonificació social

Plaques fotovoltaiques
Plaques fotovoltaiques | Cellers Torres
Redacció
04 de gener del 2021
L’Ajuntament de Rubí ha obert una consulta pública prèvia l’elaboració de l’ordenança que regularà el servei de transport urbà.

La normativa regularà la política tarifària municipal dels títols propis del transport urbà, amb la qual cosa és imprescindible l'aprovació d'una ordenança. Amb aquesta ordenança es pretén disposar d'un marc normatiu que permeti regular les tarifes, dels títols ordinaris i dels títols amb bonificació social, així com de tots els aspectes relacionats amb el pagament i ingrés de la tarifa, establint un únic marc normatiu.

El servei de transport urbà de la ciutat és un servei essencial que vol donar resposta a les necessitats de mobilitat d'una població de gairebé 80.000 habitants, i és competència de l'Ajuntament establir les tarifes dels títols per a la seva utilització. Rubí és dins la corona 2C de la zona d'integració tarifària de la província de Barcelona, i per tant també hi tenen validesa els títols integrats de l'ATM.

Aquesta consulta pública es farà en compliment de l'article 133.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, que estableix la necessitat de dur a terme aquestes consultes públiques per recollir l'opinió dels subjectes i de les organitzacions més representatives potencialment afectats per la futura norma.

La consutla pública estarà oberta fins el proper 21 de gener i s'hi podrà participar a través del portal web Participa Rubí.