Reforçaran els controls d'accés a la Mola per fer complir el confinament municipal

Hi haurà personal de guàrdia del parc natural i controls fixos dels Mossos i Agents Rurals aquest cap de setmana

Redacció
22 de gener del 2021
Més vigilància i controls d'accés a parcs naturals per fer complir el confinament municipal i evitar desplaçament sense justificació. La mesura s'aplicarà aquest dissabte i diumenge per evitar que es repeteixi la freqüentació de visitants registrada en anteriors caps de setmana en espais com el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, especialment al cim de la Mola.

La Diputació de Barcelona col·laborarà amb el Departament d'Interior per fer aquest reforç de controls al conjunt d'espais que conformen la Xarxa de Parcs Naturals, especialment a indrets com el Parc Natural del Montseny i al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, amb guardes dels parcs juntament amb Mossos d’Esquadra i Agents Rurals. 

Aquesta regulació d'accessos es farà també als diferents punts d’accés de la Zona Volcànica de la Garrotxa, al parc de Poblet, a Montserrat, a la serra de Llaberia i al parc dels Ports. La Diputació de Barcelona ha elaborat un protocol que inclou personal de guàrdia dels parcs als punts d’accés als espais naturals que es complementarà amb controls fixos per part de Mossos d’Esquadra i Agents Rurals en diferents indrets i horaris.