1 de 10
civisme i convivència

Les Agents pel Civisme ofereixen un taller per a les escoles de Rubí

La sessió compta amb una part teòrica i una altra de pràctica

Les Agents pel Civisme a les escoles | Ajuntament de Rubí
per RubiTV.cat, 26 de gener de 2021 a les 17:00 |
Aquest article es va publicar originalment el 26 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les agents pel civisme realitzaran tallers a totes les escoles que ho vulguin per tal que els alumnes de tercer i quart de primària reflexionin al voltant del civisme i la convivència. Civisme: el joc on tothom hi guanya combina el treball a l'aula amb una sortida pràctica.

Així, primer les agents fan una sessió teòrica a l'aula amb materials didàctics, i després es fa una sortida per l'entorn de l'escola per posar en pràctica els conceptes que s'han treballat.


La sessió té diversos objectius: donar a conèixer la tasca de les Agents pel Civisme, i treballar amb els infants els valors associats a la cura de l'entorn, al respecte per l'espai públic i la promoció d'actituds cíviques i bones pràctiques, així com a la reflexió sobre les conseqüències que tenen les accions incíviques. 

El taller ja s’ha realitzat a l’escola Teresa Altet i està a disposició de les escoles públiques i privades que vulguin treballar aquests aspectes amb el seu alumnat.

 

Participació