Punt final al projecte «L'excusa és el futbol» de l'Olimpic Can Fatjó per discrepàncies dels impulsors amb la direcció

Els dimissionaris de la Junta Directiva expliquen que Presdiència "no ha valorat la importància de la iniciativa"

Un entrenament del CE Olimpic Can Fatjó
Un entrenament del CE Olimpic Can Fatjó | Marta Casas
27 de gener del 2021
Actualitzat a les 11:56h
L'excusa és el futbol era el lema que havien escollit els nous membres de la Junta Directiva del C.E. Olimpic Can Fatjó per al projecte "il·lusionant i compromès socialment" i que s'estava desenvolupant des de principis de 2019 al club del barri de Rubí. 

Aquest mes de gener, però, aquest projecte arriba a la seva fi, després que part de la Junta Directiva hagi comunicat la seva dimissió "per discrepàncies amb altres càrrecs electes de la Junta Directiva del club", especialment amb l'àrea de Presidència, com han detallat els dimissionaris a RubiTV.cat. Les persones que han presentat la seva dimissió són els directors de l'àrea social, esportiva i de comunicació.

El projecte L'excusa és el futbol havia aconseguit posar en marxa diversos projectes socials, renovar la imatge del club en l'àmbit de la comunicació i apostar per nous objectius esportius, però els dimissionaris expliquen que la direcció "no ha valorat la importància de la iniciativa", i ha deixat de banda els valors que defensava el projecte i tot el treball fet fins ara "per dedicar tots els esforços al primer equip".

"Des de Presidència no s'ha entès l'objectiu esportiu i social de L'excusa és el futbol i el que aportava tant al club com a la ciutat de Rubí", lamenten en un comunicat. 

Els impulsors del projecte L'excusa és el futbol, malgrat tot, han volgut desitjar èxit al C.E. Olimpic Can Fatjó, amb el qual seguiran implicats com a pares, i agraeixen la implicació de totes les persones que han donat suport al projecte.