La Finca Font del Ferro reobre el seu punt de venda al Mercat Municipal

El viver situat al carrer Mallorca només és accessible al públic entre setmana

Una parada de la Finca Font del Ferro
Una parada de la Finca Font del Ferro | Lali Puig - Ajuntament de Rubí
Redacció
02 de febrer del 2021
Aquest dijous, 4 de febrer, la societat municipal Font del Ferro reobrirà el seu punt de venda al Mercat Municipal, que funcionarà tots els dijous i els divendres de 8 a 13h, recuperant un dels principals aparadors dels seus productes. 

El viver situat al carrer Mallorca continua atenent al públic general de dilluns a divendres de 9h a 13h, i es prepara per poder tornar a obrir els dissabtes (de 9h a 14h) tan bon punt s'aixequin les restriccions actuals per la Covid-19, que prohibeixen la venda de productes no essencials durant els caps de setmana

A més, l'empresa ja treballa en la seva campanya pel Dia dels Enamorats, en el marc de la qual es posaran a la venda diverses plantes i objectes d'artesania que elaboren les persones usuàries del Servei d'Atenció Diürna. 

La Covid-19 ha afectat tots els serveis de la Finca Font del Ferro, que ha hagut d'adaptar-se de manera "profunda" per poder continuar oferint el suport a les persones usuàries i treballadors de la finca. Durant l'estat d'alarma, els responsables de la Font del Ferro van fer seguiment de tots els usuaris telemàticament, i també de forma presencial amb un sistema de demanda de cita. També es van produir un seguit de vídeos per mantenir els vincles entre tots els usuaris i treballadors, i algunes activitats de dinamització per als usuaris del Servei d'Atenció Diürna de l'equipament.

Al mes de juny es va reactivar el Centre Especial de Treball (CET) i es va posar en marxa el viver i les brigades de l'empresa, que van reprendre les tasques de manteniment assignades a places, jardins, urbanitzacions i polígons, i al juliol es va reprendre la venda de planta al públic, tot i que amb limitacions.