Stay Homas, entre els artistes més nominats per votació popular als Premis Enderrock 2021

Avui, dijous 11 de febrer, s'ha obert la segona ronda de votacions

La gala de lliurament dels Premis serà el dijous, 8 d'abril a Girona
La gala de lliurament dels Premis serà el dijous, 8 d'abril a Girona | Xavier Mercadé
Redacció
11 de febrer del 2021
Stay Homas, la banda sorgida durant el primer confinament per la pandèmia i de la qual forma part el rubinenc Guillem Boltó, ha estat una de les més nominades per votació popular als Premis Enderrock, amb cinc nominacions. El mateix nombre que Buhos, Sopa de Cabra i Suu.

El tancament de la primera volta de la votació popular s'ha fet amb més de 17.832 participants únics, un 30% més que el 2020, i ha deixat una llista de 94 artistes. Avui mateix s’ha obert la segona ronda de votacions, que durarà fins diumenge 28 de febrer.

El dijous 4 de març s’anunciaran els 3 finalistes de cada categoria i s’obrirà la tercera i última ronda de votació popular, que culminarà el 21 de març i se’n revelerà el resultat durant la gala, el dijous 8 d'abril a l'Auditori de Girona.

En aquesta gala, que conduirà el duet Carles Xuriguera i Fel Faixedas, es lliuraran 31 guardons repartits en 4 premis especials, 12 categories de votació de la crítica i 15 de votació popular, que reconeixeran els artistes i treballs del 2020.

Els vots del públic decidiran el millor artista i millor artista revelació; els millors discos i cançons de pop-rock, cançó d’autor i folk, els millors treballs de músiques urbanes, jazz, clàssica, públic familiar i llengua no catalana; i el millor videoclip i, com a novetat, el millor directe o directe en confinament.