Comuns Rubí convoca la segona edició del concurs «Fem-ho en comú»

Els projectes es poden presentar fins al dia 20 de maig

L'executiva dels Comuns
L'executiva dels Comuns | Comuns Rubí
Redacció
14 d'abril del 2021
Els Comuns han posat en marxa la segona edició del concurs Fem-ho en Comú, una iniciativa per donar suport econòmic a entitats sense ànim de lucre, cooperatives i moviments socials i que es finança amb els excedents de sou dels regidors de Comuns Rubí - Ànnia Garcia i Pau Navarro -, que per codi ètic tenen un límit de 3,5 vegades el salari mínim interprofessional, en 14 pagues.

El concurs s'adreça a entitats que busquin "la transformació social, política i econòmica cap a un model de ciutat més just, equitatiu i solidari en l'àmbit local", i poden ser dels àmbits de l'esport, la cultura, l'educació, de l'àmbit comunitari, habitatge, mediambiental, mobilitat i salut o memòria i drets civils.

Els projectes es poden presentar des d'avui fins al dia 20 de maig, i un comitè avaluador farà una preselecció d'aquests entre el 21 i el 13 de maig. Fins al dia 30, els inscrits a Comuns Rubí podran votar les propostes, i el dia 1 de juny es farà el lliurament dels prremis: 1.400 euros per cadascun dels dos projectes seleccionats. El comitè avaluador estarà format pels dos regidors dels Comuns, els membres de l'executiva local i Marta Ribas, de l'executiva nacional.

Els Comuns fan una crida a participar a tota la ciutadania, "perquè només en comú i des de baix podrem fer possible el canvi".