VÍDEO | Un dispositiu policial d'estrangeria provoca tensió en una barberia de Rubí

El propietari denuncia "difamacions" de la policia cap a ell i el seu negoci

Imatge de la barberia Saad després de l'incident.
Imatge de la barberia Saad després de l'incident. | Cedida
Redacció
16 d'abril del 2021
Actualitzat el 19 d'abril a les 15:11h
Dijous 15 d'abril al vespre, una actuació conjunta entre els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional va generar cert caos i tensió al carrer Nostra Senyora de Lourdes, al barri de Ca n'Oriol de Rubí. Segons han confirmat fonts policials a aquest mitjà, es va identificar una persona.


Segons els Mossos no va haver-hi incidents greus ni detinguts però el cert és que es va tallar el carrer durant prop d'una hora per netejar els vidres que van quedar a la calçada d'algun objecte que es va trencar durant les identificacions de la policia a diverses persones. 

En declaracions a Rubí.Tv, el propietari de la barberia Saad, assegura que els agents de la policia van entrar al seu negoci sense cap ordre judicial. "Em van dir que era una inspecció d'estrangeria però no hi havia cap persona de la Seguretat Social", expressa Saad. 

"Estem en ple Ramadà i jo vaig anar un moment a casa a resar quan em van avisar que la policia havia entrat a la barberia". Segons el propietari en aquell moment a dins hi havia un conegut seu i dues persones "que no tenen permís de residència però estan empadronades". Segons Saad es van emportar a una d'elles però posteriorment la van deixar en llibertat a Terrassa. 

Ara, el propietari de la barberia té previst denunciar als agents per "difamació" de la seva persona i el seu negoci i els acusa d'haver-lo tractat malament i empentat tirant-lo a terra. 

Al lloc dels fets també es va activar una dotació de la Policia Local i una del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) tot i que no van haver d'actuar. A finals del mes de març un altre operatiu d'estrangeria al barri de Les Torres es va saldar amb un detingut.