Rubí i Cecot renoven el seu compromís de treball conjunt per la millora de la competitivitat del teixit empresarial

La reunió entre l'alcaldessa i el nou secretari general de la patronal ha servit, entre d'altres, per posar en valor la tasca per millorar els polígons industrials

Reunió entre l'alcaldessa de Rubí i els representants de Cecot
Reunió entre l'alcaldessa de Rubí i els representants de Cecot | Localpres
Redacció
19 d'abril del 2021
Actualitzat a les 17:16h
L’alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez, ha rebut aquest migida a l'actual secretari general de la patronal Cecot, Oriol Alba, i també al que ha estat secretari general els últims 34 anys, David Garrofé, en el marc d'una agenda de trobades de la patronal amb els alcaldes i alcaldesses de les poblacions del Vallès Occidental per tal de conèixer i posar en comú les visions i perspectives sobre la situació econòmica i empresarial del territori.

Entre d'altres, la reunió ha servit per posar en valor la tasca desenvolupada de manera conjunta entre el consistori i el Fòrum Cecot Rubí en els últims anys per millorar els polígons industrials.

El president de Cecot Rubí, Manuel Jiménez, ha detacat que l'equip de govern municipal i els representants empresarials comparteixen "una clara vocació estratègica perquè Rubí sigui ciutat de referència per les inversions industrials" i la seva aposta "forta" per la Taula per la competitivitat industrial de Rubí.

Així mateix, el nou secretari de Cecot, Oriol Alba, ha traslladat la voluntat de continuar mantenint les relacions que ja estan establertes i intensificar aquelles en què observin un interès comú per millorar la competitivitat empresarial i del municipi.

Alba afirma que "tenim davant grans reptes al territori tant en l'àmbit econòmic, com en el productiu i el social", especialment en un any 2021 "amb moltes incògnites". El nou secretari confia que Cecot, mitjançant el Fòrum Empresarial Cecot Rubí, i l'Ajuntament "tenim un repte comú, a nivell institucional, que és evitar quedar paralitzats davant les incerteses", i s'ha mostrat convençut que continuaran trobant la manera de col·laborar de manera proactiva per anar-les concretant i gestionar-les "en benefici de la ciutadania i de les empreses".

Per la seva banda, l'alcaldessa ha explicat que la interlocució amb la patronal sempre ha estat molt fluïda i ha desitjat que, amb el relleu al capdavant de la Secretaria General, es continuï aquest treball conjunt en projectes per millorar la competitivitat del teixit empresarial de Rubí, especialment en aquells que afecten "la digitalització o l'eficiència energètica".