ateneu municipal

Obertes les inscripcions per la programació d'estiu de l'Ateneu

L'Ateneu ha recollit en forma de tastets formatius les temàtiques que han tingut bona acceptació anteriorment

per RubiTV.cat, 10 de juny de 2021 a les 13:30 |
Aquest dimecres s'han obert les inscripcions per a la programació d'estiu de l'Ateneu Muniicpal de Rubí, que com ja fa uns mesos, requeriran d'inscripció prèvia a través de la web de l'equipament municipal.

En el cas de les propostes familiars de música i teatre, les places estaran disponibles des d'un mes abans a la realització de l'activitat per tal que tothom tingui les màximes facilitats per accedir-hi.


L'Ateneu ha recollit en forma de tastets formatius les temàtiques que han tingut bona acceptació anteriorment, com ara l'escriptura o l'aquarel·la; així, es recuperaran les activitats Escriure l'erotisme i Escrivim gènere negre (quatre hores, 10€) i Intensiu d'aquarel·la (set hores i mitja, 19€).

Pel que fa a l'oferta familiar, hi ha previstes tres noves activitats dins el cicle Art i creativitat i, cada dimarts a les 19 h, una proposta diferent de teatre per gaudir també amb els infants.


Les persones adultes també tindran al seu abast diverses activitats escèniques. Serà el cas de l'espectacle Música i poesia (2 de juliol) i de dues propostes commemoratives: Big Mama canta a Felícia Fuster (14 de juliol), que celebra el centenari d'aquesta autora; i Ese Tango (16 de juliol), on Vuit Temps ret homenatge al músic Astor Piazzolla coincidint també amb els cent anys del seu naixement.

Dins el cicle Feminisme Interseccional, s'han programat els concerts de les cantautores Patrycia (9 de juliol) i Alba Mirás (15 de juliol), així com l'obra de teatre Los hombres blancos deben morir (23 de juliol).

 

Participació