Ajornen la vaga a Ipagsa per reprendre les negociacions amb Agfa

L'expedient presentat per la multinacional preveu l'extinció de 63 llocs de treball - 61 assalariats i 2 transportistes en règim d'autònoms

La nau d'Ipagsa, al carrer Mª Aurèlia Capmany, amb cartells contra Agfa
La nau d'Ipagsa, al carrer Mª Aurèlia Capmany, amb cartells contra Agfa | Marta Casas
Redacció
17 de juny del 2021
Actualitzat a les 18:56h
Els treballadors d'Ipagsa han decidit ajornar la vaga indefinida, que havien previst iniciar aquest divendres, 18 de juny, a les 12 hores de la nit, davant l'avenç de les negociacions amb els representants de la multinacional Agfa, actual propietària de l'empresa.

La plantilla ha decidit postposar la convocatòria de la vaga com a gest de bona voluntat i així afavorir l'entesa amb Agfa, després del canvi d'actitud per part de la multinacional, que fins ara havia estat d'immobilisme i de manca de voluntat de negociació.

En els pròxims dies, doncs, els representants de la plantilla i el Col·lectiu Ronda, que els assessora, reprendran les converses amb Agfa per intentar arribar a un acord que permeti preservar els drets i els interessos dels treballadors.

L'expedient presentat per Agfa preveu l'extinció de 63 llocs de treball - 61 assalariats i 2 transportistes en règim d'autònoms.