Detinguts dos veïns de Rubí per un narcoassalt a un domicili de Corbera de Llobregat

Es feien passar per policies en els robatoris a altres traficants

El material requisat pels Mossos d'Esquadra
El material requisat pels Mossos d'Esquadra | Mossos
Marta Casas
12 de juliol del 2021
Actualitzat a les 18:36h
Dimarts passat, els Mossos d'Esquadra van detenir quatre homes, veïns d'Igualada i de Rubí, com a presumptes autors dels delictes de temptativa d'assassinat, detenció il·legal, robatori amb violència a casa habitada i contra la salut pública. Els homes van assaltar una casa a Corbera de Llobregat per endur-se'n 200 plantes de marihuana, i per això van entrar-hi de nit, van lligar i retenir els tres ocupants i van colpejar i disparar al cap al propietari.

Els quatre van ser detinguts el dia 6 de juliol després que la policia fes entrades i escorcolls a Corbera de Llobregat, Igualada i Rubí; i van passar a disposició del Jutjat d'Instrucció número 6 de Sant Feliu, que va decretar l'ingrés a presó de dos d'ells.

A més, en els escorcolls es va poder recuperar material de dotació policial, que el grup feia servir per fer-se passar per policies en els seus robatoris a altres traficants. En un altre domicili es van trobar bosses amb cabdells de marihuana i tres quilos de haixix, 1.500 euros en efectiu i un vehicle que van emprar en l'assalt del 15 de febrer.

En un local regentat per dos dels investigats, a més, es van comissar més de 7.000 esqueixos i 250 "plantes mare", d'on s'extreuen els esqueixos, que tenen un valor de dos euros cadascun en el mercat negre.