Ignasi Muñoz porta «Los hombres blancos deben morir» a Rubí

L'obra va aixecar molta polèmica a Madrid, i ha estat programada a Barcelona durant setmanes

Redacció
22 de juliol del 2021
Ignasi Muñoz, director i un dels protagonistes de l'obra
Ignasi Muñoz, director i un dels protagonistes de l'obra | Promocional
Aquest divendres, el rubinenc Ignasi Muñoz estrenarà a Rubí la seva obra Los hombres blancos deben morir, una comèdia social sobre l'homofòbia, el masclisme i el racisme que s'ha estrenat i ha tingut molt d'èxit durant dues temporades a Madrid i a Barcelona.

Muñoz explica que aquesta és "l'obra que odia l'extrema dreta", ja que quan es va estrenar a Madrid es va fer viral per les múltiples amenaces i insults que van rebre a les xarxes "llegint només el títol de l'obra".

Amb tot, Los hombres blancos deben morir aborda les problemàtiques esmentades "amb un llenguatge proper i amb humor", i explica la història de dues noies que formen part d'una generació a l'atur que es veu obligada "a viure la vida a través de les xarxes socials".

Les dues joves decideixen posar en marxa un joc titulat Tots els homes blancs cishetero han de morir, que consisteix a buscar judicis on el culpable d'alguna agressió de caràcter social hagin sortit impunes i pensar maneres d'assassinar-los sense que les enxampin. Enmig d'aquest joc teòric, el seu company de pis Marc és acusat d'una violació.

L'obra arribarà a Rubí aquest divendres, 23 de juliol, a l'Ateneu de Rubí, en el marc del cicle de Feminisme Interseccional de l'equipament per aquest estiu. La representació s'iniciarà a les 21h, i és necessari inscriure's prèviament.