El CAP Anton de Borja, nou punt de vacunació sense cita prèvia aquesta setmana

S'afegeix al CAP Sant Genís, que continua vacunant cada tarda de dilluns a divendres

Vacunació contra el coronavirus
Vacunació contra el coronavirus | Josep M. Muntaner
Marta Casas
23 d'agost del 2021
Actualitzat a les 15:40h
El CAP Anton de Borja serà, durant aquesta setmana, un punt de vacunació contra la Covid-19 sense cita prèvia per als majors de 40 anys. En aquest cas, s'administrarà la vacuna de Janssen, d'una sola dosi, és a dir que només hi poden anar persones que encara no hagin rebut cap vacuna. L'horari de vacunació serà de 8h a 20h.

Per altra banda, el CAP Sant Genís  continua vacunant totes les persones més grans de 12 anys sense cita prèvia, amb la vacuna de Pfizer, i hi podran assistir de 15h a 20h. És un dels punts que s'ha habilitat arreu de Catalunya per poder vacunar-se durant el mes d'agost. 

Es recorda que els adolescents menors de 16 anys han d'anar acompanyats dels seus pares o tutors legals, i també la recomanació de vacunar-se a les embarassades.

La vacunació contra la Covid té l'objectiu d'arribar a la immunitat de grup, que és fonamental per minimitzar els efectes de la pandèmia. A més de la vacuna, també és important mantenir les mesures com la distància de seguretat, rentar-se les mans freqüentment i dur sempre la mascareta, i ventilar els espais tancats.